QMT Global seleccionat per a formar emprenedors del Pirineu Català

 

QMTGLOBAL donara els cursos per a emprenedors que organitzen desde SOMPIRINEUS

El Programa SOMPirineu,  dóna suport a iniciatives i empreses de l’Alt Pirineu i Aran vinculades a cinc sectors econòmics: turisme rural, ecoturisme, senderisme, productes locals agroalimentaris i productes artesans de manufactura. Tot plegat amb la idea que reforcin la seva activitat econòmica, impulsin projectes conjunts i innovadors, i generin ocupació.

Una de les vies de suport previstes pel darrer trimestre de l’any és l’itinerari formatiu SOMPirineu DidàcTIC, elaborat a partir de les vostres propostes, i adaptat a les necessitats dels professionals en actiu o desocupats interessats en aquests sectors.  

L’itinerari formatiu SOMPirineu DidàcTIC s’ha dividit en cinc grans blocs temàtics:

Bloc A. Crear i consolidar empreses a partir d’uns bons fonaments

Bloc B. Construir un projecte viable: el model d’empresa

Bloc C. Dissenyar productes i serveis atractius i innovadors

Bloc D. Comunicar per existir i per diferenciar-se

Bloc E. Vendre més i millor: la importància del màrqueting

 Cada bloc temàtic inclou dues tipologies de formació (cursos i seminaris), a les que s’hi afegirà una trobada final de conclusions. S’han previst 5 cursos i 11 seminaris, que podeu consultar al tríptic que adjuntem en aquest missatge, i també al web www.sompirineu.cat.  

 Els cursos oferiran una formació bàsica i duraran entre 10 i 15 hores. La gent es pot inscriure de manera independent a cada curs però recomanem fer l’itinerari complet dels cinc cursos (Itinerari per a Emprenedors) si pretenenen tenir una visió global per elaborar un Pla d’empresa consistent.

 Els seminaris oferiran una formació més especialitzada (Seminaris d’especialització), per aprofundir en aspectes concrets de les cinc temàtiques indicades. Tindran una durada aproximada de 4 hores. Dels 11 seminaris, quatre tindran una vocació afegida: fer xarxa, és a dir, serviran també per començar a construir aliances entre les empreses assistents en l’àmbit temàtic del seminari.

 Els cursos s’oferiran de manera presencial, si bé es repetiran tres vegades en diferents capitals de comarca per facilitar l’assistència (consulteu el tríptic adjunt). Els seminaris seran presencials, però també es podran seguir a distància a través del web www.sompirineu.cat, tant des de casa o  la feina o bé assistint a alguna de les sales amb connexió habilitades des dels Consells Comarcal (consulteu les sales a www.sompirineu.cat).

 Tant els cursos com els seminaris són gratuïts si bé les places són limitades. Els interessats es poden inscriure a les diferents opcions a través d’aquest formulari web. Tenen temps fins al 25 de setembre.

 Confiem en que aquesta proposta formativa ús serà d’interès, per això us animem a que en feu la màxima difusió. Consulteu més informació al web www.sompirineu.cat. Properament disposareu del programa detallat de cada curs i seminari. 

 Veure Agenda Cursos: Cartell_SOMPirineu_DidàcTIC    
                                      Triptic_SOMPirineu_DidàcTIC
 Mes informació a: SOMPIRINEUinfo@sompirineu.cat i al telèfon 972881264.